söndag 11 juni 2017

Grönt.Naturen är väl härligt  nu, det blommar och kvillras i varenda vrå. Vi har haft regn och mest gråa dagar  med nån solglimt men det är livet det med. Ute luktar det frisk grönska och grundvattnet fylls på. Jag har haft ett sug i bröstet, en längtan...som så ofta förr på försommaren. Jag försöker bota den med mycket natur och trädgård. Idag hade jag även en ceremoni i Lillstugan och övade djurkommunikation när jag ändå var där ute. Regnet trummade mot taket och blåmesens ungar pep i stugans vägg när föräldrarna kom med mat.
Tidigare på dagen så grejade jag i trädgården, mest oplanerade smågrejer men kökslandet blev rensat och A klippte gräsmattan. Kaninerna fick städat och en massa grön färsk mat. P vaknade,lagade fisk åt familjen, pratade lite och sen åkte han och jobbade igen. Just nu så chillar vi andra, plockar i ordning inför sista skolveckan osv. 

Det har inte hänt några stora saker över helgen..jag jobbade min första lördag på evigheter, jag tror det faktiskt kan vara ett helt år sedan :)  Ändå så var jag uppe inatt och läste ut min bok. Älskar det. Längtan efter semestern börjar röra på sig men än är det veckor kvar att streta på...


Hanna tyckte att jag var tråkig som skulle ut i dom blöta liljekonvaljerna och knäppa kort. Hon satt kvar på stigen och pep.Som en egen magisk rosa värld....
Fullmånen i mitt eget tecken, skytten, lyste så fint mellan träden och dimman rörde sig sakta mellan stammarna....1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Grönt är skönt. Fin eld-bild :)