tisdag 7 december 2010

Djoooormamman.


Idag har Hanna varit till Hundtrimmet i Falun och fått tandstenen bortskrapad. Dom hade även klippt hennes klor. Kanske man kan mysa med hundskrället utan att storkna av odören från hennes lilla näbb. :)
Och kattskrället då....ja... Maja har en kattlåda i källaren men har kissat i en tom kartong och på golvet i tvättstugan :( För er som inte vet så har hon själv valt att inte bo uppe i huset med oss sen barn och hund tillkom i familjen. Nu är hon gammal, fyller 16 år i vår men har inga uppenbara krämpor. Jag känner lite att hon inte har något liv längre. Sitter i källaren och ugglar liksom. På sommaren är det en annan sak, då är hon ute mest hela tiden. Nu är hon ut men inga längre stunder dom dagar det är lite kallare ute. Och ändå så kissar hon inne...och inte ens i lådan fast den är ren. Det känns elakt att ta bort henne.... men samtidigt så verkar hon lite senil. Tex så äter hon varje gång någon kommer ner...även om hon gjorde det nyss. Har man djur så ansvarar man ju för att dom ska ha det bra och just nu så undrar jag verkligen om hon gillar sitt liv. Bah!

1 kommentar:

Monika sa...

Trist med katten... Det är faktiskt anledningen till att jag inte vill ha djur, jag klarar inte av det sista beslutet. Ta hand om dej i kylan
*kram*