lördag 11 december 2010

Snabba ryck och seg energi.


I torsdags åkte jag och P till Valbo för julklappshandel. Jag slutade tidigare och barnen var hos mamma och pappa. Trots att vi tittade och letade överallt så blev det en dålig skörd tycker jag. Får väl kompletterings handla senare. När vi satt i bilen på väg till Hemligby köpcentra så ringde det en tjej från lasarettet och erbjöd mig en operationstid på måndag! Snabba ryck, det är bara en månad sedan jag var dit och pratade. Lite nervöst är det allt men samtidigt väldigt skönt att slippa gå och vänta längre. Hoppas jag inte mår alltför dåligt efteråt så jag orkar vara med på Js luciafirande på eftermiddagen.
Igår var P på hockey i Leksand och han gör samma grej idag med. Det är ok, han behöver egen tid han med. Men idag har det varit drygt här hemma. Gnäll, fula ord, näbbande, tom sparkar och slag. Fick ett bryt på båda barnen och dom hamnade i varsin hörna. Man får inte bete sig hur som helst mot varandra. Sen fick dom städa på sitt rum och det var ju skiiiiiitdrygt. Men dom visste att: ingen städning = inget spelande. Så det så.
Jag har ingen lust med någonting, det var värst på förmiddagen. Städade lite i vårat sovrum och sen hjälpte jag ju barnen på deras rum. Har lagt i en tvätt också. Men jag VILL inte. Jag vill pynta och lägga på dukar.... känns som det är en evighet dit. Inte för att det är värre än vanligt här hemma utan för att jag inte vill. Jag orkar inte. Har ont överallt, i axeln, i ryggen, i bäckenet och mest av allt just nu i knäet. Skit. Ja, P är hemma hela dagarna och kunde mycket väl göra en massa men han tycker ju att alla storhelger är trams och att det är fånigt med allt extra fjäsk. Vet inte hur jag ska motivera honom och få honom att tycka att det är kul. Ja ja....det blir jul ändå, oavsett hur mycket eller lite tid man lägger ner :)

2 kommentarer:

Vida sa...

Det låter tungt.. skickar dig en kram och en varm tanke och även om jag vet att det inte gör någon skillnad..

Annica sa...

Det gör det visst det! Tack Vida.