lördag 12 februari 2011

Rubrik? Snörelaterat känns lite ut-tjatat.

Har dragits med en envis huvudvärk dom senaste dagarna. Försökt motat den med massage, spikmatta, avslappning och tabletter. Men i fredags gick det inte längre, jag fick lov att åka hem. Sov några timmar i ett mörkt rum med hörselkåpor på mig men det fanns spår kvar av den hela kvällen. Tråkigt, minst sagt.
Snöovädret som drog fram lämnade fina slipade snöhögar och snödyner efter sig. Jag och A hade fullt sjå att ta oss fram på fredagen. Idag har vi varit ute och skottat snö, lekt och fikat. Härligt med sol! Även om många av oss längtar efter mera sol och vår nu så är det ändå så underbart med sådana här dagar. Och ja...jag gillade snöandet i torsdags/fredags med :) tycker det är lite... jag vet inte riktigt. Gillar när naturen visar oss att vi är små och ynkliga men på en ok nivå. Vill inte ha översvämningar och jordbävningar, men ni kanske förstår hur jag menar.
Fika i åkerkanten hemmavid.

Mycket snö blir det.... det här är Hannas gång upp i skogen.


Funderar mycket igen... både på bra grejer och på mindre roliga. Ska tex ha möte med skolan i veckan. A är oftast snabb att förstå uppgifterna på lektionerna och när han har gjort det han ska, slarvigt och fult :) men rätt, så drar han igång en massa bus istället. Pratar, tramsar och stör dom andra. Och det är inte bra, dom andra ska ju också lära sig. Så vi ska prata om det, hur skolan kan hjälpa honom. Och så händer det såklart en massa annat runt vårat barn, han är impuls-styrd av sin adhd, så är det bara.
Hade ett väldigt givande samtal med en annan mamma häromdagen.... får se vad det blir av det. Annars så är det lite saker inplanerade... både roliga saker som restaurangbesök, en plåsterdag med jobbet, Js kalas och en konsert tex. Och mindre roliga men nödvändiga som magnetröntgen och dylikt.3 kommentarer:

Vida sa...

Låter inget vidare med huvudvärken.. tur att den gav vika tillsist även om jag förstår att den kvällen inte var så kul...

Hoppas det löser sig kring din pojke och att ni hittar lösningar som funkar för er alla..

Kramen

Annika Christensen sa...

Oj så mycket snö!
Vi har bara ett litet puder och några ishögar.
Ha det gott
annika

linnea-maria sa...

Himlar vad snö!! Många kramara på Alla hjärtans dag!! /Therese