måndag 23 mars 2009

Blandat kollijox.

Nu behöver jag något annat. Vår tex skulle vara ok. Det började ju smälta lite och våran uppfart blev en lerpöl men nu snöade det igår så allt är som vanligt igen. Längtar efter grönskan... i år mer än någonsin tror jag. Tuff vinter på många sätt. Bara alla sjukdomar är nog. Idag är vi hemma igen....As hosta är inget bättre men febern verkar ha gett sig. Kan ärligt säga att jag känner mig fortfarande inte helt ok heller. Hostar och har ett tryck över bröstet.
Men nu får det vara nog!
Peder fick ett ryck i helgen och städade upp i det som ska föreställa tvättstuga. Tack, snälla du.
Han fortsatte med hallen nere och lite i garaget. Sen åkte han på hockey och då tog nog orken slut...Leksand förlorade igen och elitserien är körd.
Men jag fick ett litet ryck och plockade fram mina pelargoner ur vinterförvaringen. Dom flesta verkar ha överlevt. Mina favoriter har jag framme i fönsterna hela vintrarna.
Borde få ett ryck med annat också, hoppas på det.
Har läst en bra bok, Lyckans hjul av Kajsa Ingemarsson, en feelgood bok tycker jag. Ska nog läsa något mera av henne vid tillfälle. Har en del som ligger och väntar nu. Har även läst Själens berättelser av Gary Zukav..hmm...det kanske jag har skrivit? Han har också flera böcker som borde läsas bla den förra som heter Själens boning.
Faktiskt så har jag lyckats att klämma in några filmer under mina sjukveckor också. I början orkade jag varken läsa eller se film, men lite har det blivit.
Få se nu...
Yes Man med Jim Carrey- Ok film... som en tvfilm. Inget speciellt.
Australia med Nicole Kidman- Överreklamerad. Man visste precis vad som skulle hända.
Revolutionary Road med Leonardo DiCaprio, Kate Winslet- Besviken! Visst...lite tänkvärd men..
Crouching Tiger, Hidden Dragon med en massa kineser- Helt ok.
Leva livet med Kjell Bergqvist, Fares Fares- Tråkig men med vissa poänger.
Och säkert någon mer som jag inte kommer ihåg...förutom en massa barnfilmer då :)
Annars då...ja...eftersom jag bara varit hemma och segat och ätit så har jag gått upp ca 3 kilo och ser för jävlig ut. Men ska klippa mig idag, det ska bli skönt!

Och kom ihåg: Visdom dricks bäst ur egen källa.

http://www.kreativinsikt.se/
En bra sida med mycket fina saker och om man letar lite så finns det mycket bra texter också.
Som tex nyhetsbrevet, man kan prenumerera på det eller läsa dom alla på sidan.
Bildspelen är också bra, jag gillar dom om böckerna mest.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att bli frisk nu! Passar bra med klippning så får man känna sig lite snygg iaf..kanske du blir friskare då oxå!! Puss o kram /sofia

Sofia Fahlström sa...

Kajsa är en av mina favoritförfattare, jag har läst alla hennes böcker. Den bästa är nod Små citroner gula så den kan jag rekommendera.

linnea-maria sa...

Tack för webbtipset....Ja jag hoppas att jag får se dig på jobbet snart. Mina stackars blommor håller på att dö, jag orkar inte så mycket och just nu känns det som det kvittar. Människorna jag har omkring mig är viktigare...ha det bra och fortsätt kryandet /linnea-maria

Anonym sa...

hej Annica
puss och kram Ingela och Susanne