fredag 20 mars 2009

Tonåringar här hemma?

Mina barn är långt ifrån tonåringar...men ibland vete sjutton. Idag har dom mest suttit vid varsinn dator och spelat...på internet. Dom hittar det mesta själva men behöver hjälp med lite skrivning ibland. Och tro inte att jag eller P får låna våra egna datorer.
P är rätt tonårig idag han med, först så sov han onödigt länge :) Sen öppnade han vår sista cola som vi ska ha till tacosen ikväll med orden: Jag åker och köper en ny. Vilket han nu bestämt hävdar att det tänker han inte alls, för det som finns kvar räcker åt oss. Men! Vilken jäkla typ! Det gör det inte alls. Och eftersom han håller på att köra in ved så blir det väl jag som får åka och köpa det och tacochips. Men först är jag i akut behov av en dusch vilket innebär eldning innan jag kan åka.
Och, ja, vi är hemma allihopa idag. Fick hämta A igår, han hostade som en tok och hade feber senare. Då fick såklart J följa med hem på samma vända. Och P tog ledigt. Kissandet då? Jo tack, det är bättre idag.Peder, innan vi fick Amadeus, det här gjorde han dagen innan vi skulle på första ultraljudet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej igen! =)
tack för att du berättade att ett av dina barn föddes i vecka 30. jag undrar om du skulle vilja dela med dig lite mer om det? berätta hur det var att få så pass tidigt? min största skräck just nu är att småkrypen kommer ut alldeles för tidigt och att jag/de måste bo länge på sjukhus. (jag utgår numera alltid ifrån att båda två överlever, känns bäst så) en lång sjukhusvistelse skulle innebära lång tid hemifrån och utan hjärtat på nio månader jag redan har. det är lite knäckande att tänka på. hur var det för dig? (om du vill, ingen press) hoppas ni får en skön fredagkväll!

Anonym sa...

Snygg frisyr... :)

Bra att ditt kissande går åt rätt håll.

NU är det dags att ni blir friska... banne mig!

*kraaaaaaaaam*

linnea-maria sa...

Hej, skönt att höra att du i allafall orkar åka och köpa cola ;). Min äldsta son O har varit tonårig i flera år nu och han är bara 9. Men det blir värre och värre. Nu har han piercat min provdocka på brösten med knappnålarna. Ryska posten är han redan expert på...osv. Ha en fin helg kram/linnea-maria