lördag 14 mars 2009

Bo Kaspers Orkester.

Hade äntligen fått stämpla ut på fredagen och skulle hämta barnen lite snabbt tänkte jag. Meeeen...Amadeus var på dagis sidan och lekte med två killar, en kompis och ett barn som jag vet varit lite dum mot honom. A berättade att en annan kille hade varit och knuffat och bråkat med A under dagen och att "inte kompisen" hade snurrat runt med A så han ramlat. Ja..ja..barn tänkte jag. Hämtade J och kom ut igen och får se den här killen med en stor snöklump som han körde ner i nacken på en halvliggande A. Frågade vad dom höll på med eg och det ena ledde till det andra så till slut fick jag nog och rev i åt alla tre barnen. Dåligt samvete såklart innan jag ens hunnit hem.
Ja...Peder hämtade sin mamma som skulle vara övernattande barnvakt åt oss. Vi plockade upp hämtmat och chillade i hennes lägenhet innan vi begav oss till Magasinet och en konsert med Bo Kaspers Orkester. Vilken cool lokal! Och vilken bra konsert! Det var en massa sittande publik i mitten så vi kunde utan problem gå längst fram till scenen lite från sidan och såg hur bra som helst. Bra för mig som är kort. Efteråt satt vi i några av dom fotöljer och soffor som stod grupperade som små vardagsrum där inne medans vi väntade på att alla skulle ta sina jackor och gå ut. Bandet skulle komma ut och signera skivor med dom var så sena att dom flesta hade gått redan. Helt klart en lyckad kväll och P var nöjd med sin present.
Idag handlade vi på Maxi innan vi åkte hem och jag skjutsade A på kalas. Kompisen från fredagens tjafs på dagisgården kom samtidigt som oss så jag bad honom om ursäkt för att jag hade blivit så arg och han sa att det var ok. Pratade med hans mamma utanför sen och förklarade vad som hänt och hon sa att dom hade fått prata med den andra killens föräldrar förut...hmm..
Medans A var på kalas så hade J kalas för sin farmor som var kvar och farfar och hans sambo A-M. Hann lagomt fika innan jag skulle hämta A igen.
Nu skjutsar P hem sin mamma och jag är vrålhungrig....fika blir man inte mätt på så länge.

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Hej Jag tycker det är helt rätt att säga åt andras barn om de gör fel. Hur skulle världen se ut annars. Om mitt barn gjorde något dumt skulle jag bara bli tacksam om någon sade till. Bo Kaspers ork är bra. Det är ju typiskt att man missar en sån spelning. Har sett dem förut. En god vän till mig var DJ där :)
Hoppas du får en fin vecka Kram /linnea-maria