söndag 18 december 2011

Granskrället inne + dekorerade kulor.

Tog in granen i helgen, tänkte att det var lika bra, i veckorna har man fullt upp ändå. Plockade även fram tomtar och annat pynt, fast jag har eg inte så mycket, finns ingenstans att ställa det på heller...känns det som. Ber om ursäkt för den dåliga bilden... och för våra hemska tapeter bakom. Undrar NÄR vi ska göra något åt det? Ja...vi och vi...tänker ta hjälp och få väggen fixad. Dumma betonghus.... Vill vara ledig nu!!! Nädå...en hel vecka till lär man slita.... Ja, granen är i alla fall finare i verkligheten än på bilden :)
Äh, glömde ju att skriva att jag och barnen dekorerade vanliga röda kulor med glitterlim. Får se hur det blir när det torkar. J ville att jag skull skriva Jesus Krist på en....vad får dom allt ifrån? :) Vi la inte ner någon jätte-energi på det men jag antar att om man vill kan det bli snyggt. Det här var mest på kul.
8 kommentarer:

linnea-maria sa...

Vilken superfin gran!!! Alldeles konisk och tät. Ju mer jag tittar på våran gran ju mer ser jag hur knasig den ser ut. Och den har man betalat en massa pengar för på plantagen!! Du vi behöver verkligen ledigt nu, med tanke på året som har varit. Kram /Therese

Annica sa...

Tack, min pappa är expert på granar :)

Annika Christensen sa...

Hej!
Vilken gran!
Hoppas du kommer att gilla den boken.
Det finns många bilder från min trägård i den.
Ha det gott
Annika

Mysterylady sa...

Jag tycker att granen ser fin ut, men det verkar vara nått med julgranar på foto som inte vill. Alla våra foton på fina granar ser inte kloka ut...
Ha det bra i julstressen ;)

Vida sa...

Vilken jättefin gran, det är så underbart att ha en levande gran.. luktar gott och sprider så mycket glädje.

Kramar

Vida sa...

Annica - du har vunnit ett tröstpris hos mig, maila adressen via facebook till Vida så lovar jag att se till att du får ditt tröstpris.

/Bloggpiraten

Lovisa sa...

Haha, tack! :D
Ja, många är nog det. Min pojkvän däremot har fått lära sig allt såntdär från tidig ålder då han kommer från en familj som tycker att barnen ska hjälpa till med typ.. allt. Så det kommer nog gå bra ;)

Livskrafter sa...

Fin gran att njuta av i juletider
Önskar dig en god fortsättning på helgen och en stor kram

(på din fråga beträffande om jag målat tomten kan jag meddela att Japp det är jag som är skyldig till tomten)
kramkram
Emma