lördag 3 mars 2012

Fågelskådaren Kala.


Mötte en granne på eftermiddagspromenaden med Hanna, hon undrade om myrstacken hade sett ut såhär tidigare i år eller om Nalle hade vaknat. Men inte gör väl en björn såhär fina hål? Dom river väl sönder mycket mera? Dessutom så såg det ut att ligga en matta av torra barr i botten på hålen så jag tror inte det är nygjort.
På tillbakavägen gick vi över sjön och P kom på fyrhjulingen men såg inte oss utan åkte efter kanten mot inloppet. Han vände och kom och pratade. Hade sett spår som vi åkte och kollade på. Dom var stora och söndertöade så det gick inte att säga vad det var för djur som hade gått där men det var långt mellan stegen i alla fall.

Här bor bävrarna.

I morse när jag tittade ut på fågelmataren så satt det en väldigt grå hackspett på talgbollen. Kan inte svära på att det var en gråspett då jag bara fick se en snabb skymt av den och mest undersidan. Men den var då inte lika grön som en gröngöling. Senare fick jag se en annan ovanlig art i björken. :)

En Kattus Kalus som satt ovanpå fågelholken och spanade. Det slutade med att hon ramlade ner....Knasiga Kala. :)

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Hahaha. Katten var oslagbar. Haha

Anonym sa...

Nej det är minsann trist med dessa tråkigheter som stör sinnet när man bara behöver vara och njuta av tillvaron. Ibland behöver man det lite extra.

Ja det får vi verkligen göra:)