lördag 31 mars 2012

Två stycken loppisfynd.


Jag och Hanna tog en kylig men upp-piggande morgonpromenad, frukost med barnen och en dusch. Sen åkte jag till affären för välbehövlig påfyllnad av kylskåpet. På byn hade dom en miniloppis där jag fyndade. Verkligen fyndade då jag vet ungefär vad ängeln kostade ny... Jag fick en likadan av AC förut och den är jag så rädd om så nu tänker jag använda den här :) Invigde den idag under Earth hour. Och jag kunde bara inte lämna "glaskupe-pedistalen" heller.

Loppisfynd!


Var bara tvungen att låta en blomma på min petunia få slå ut, annars nyper jag av dom. Vill att dom ska växa, inte blomma.

Mitt humör har verkligen svängt dom senaste dagarna.... sorgen efter mamma såklart, lätt till gråten...lycka över naturen som börjar vakna, fyller mig med glädje och längtan,... tröttheten och den låga energin på jobbet som en grå filt över sinnet,... dom mediala pirrningarna på kursen osv osv. Upp som en sol och ned som pannkaka. Nu ska jag nog ta och pannkaka mig i säng strax. Trött...jag och barnen myste och såg på finalen i Gladiatorerna så vi fuskade lite under Earth hour, tv:n och datorn på men alla lampor släckta och levande ljus tända istället. *gääääsp* oj...ursäkta!

5 kommentarer:

Vida sa...

Vilka fina loppisfynd :)

Å du, helt ok att fuska, för det viktiga är ju att man gör så gott man kan.. som med så mkt annat i livet.

Kramen från Liv

Laila sa...

Min man får spader varje gång jag slinker in på Myrornas i närheten!
Vilken häftig färg på petunian - och så långt de kommit redan! Antar att du inte vågar sätta ut dem förrän i maj?
Ha det gott!/Laila

Livskrafter sa...

Mmm...loppis är lovely
Härlig söndag till dig Annica
kram
Emma

Dennis Alexis Hellström sa...

Svar: Åh vad kul! Välkommen åter. :)

Tomas Varg sa...

Fina! :)