söndag 6 maj 2012

För korta helger.

Så var det söndagkväll igen....helgerna går för fort! Jag vill vara ledig jämt....ekonomiskt oberoende, det vore nått det! Eller åtminstonde slippa jobba som jag gör nu....
Nåväl.... i fredags fick pappa åka hem så jag hämtade honom på lasarettet. Han ska in igen och ta prover och träffa sin läkare. Men det är skönt att få komma hem. Annars så gjorde vi ingenting....P har jobbat em hela helgen och gör sitt "hundskift" nu...18.00 - 06.00. Lördagen hände det inte heller så mycket, svärmor var hit en sväng. Men idag....då äntligen sken solen och jag kunde vara ute och greja. Gräva lite där, flytta en växt dit och rensa ett ogräs här. :) Sådde några frön fast jag hade tänkt skippa allt förodlande i år. Det blev mest perenner och så några bönor och luktärtor. Något som var väldigt irriterande under dagen var att jag inte kom in i Lillstugan. Hittade inte nyckeln, letade å letade. Hade den igår men nu var den som bortblåst. När dagen var slut hittade jag den i vantlådan i hallen...fast både jag och P letat där. Knas.

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Jag håller med dig Annica. Om jag var lyxhustru så skulle jag kunna hålla på med det som är riktigt roligt men som inte betalar sig i pengar. Arbeta i trädgården o göra kreativa saker.