söndag 30 september 2012

Mässa i Rättvik.Mitt hem håller på att gro igen...men det blir lätt så när man är sjuk och inte orkar. Jag fick lov att tacka nej till ett underklädesparty på fredagkväll som jag hade lovat att gå på. Det gick bara inte. Lördagen var lika lugn, var till blommhandeln, förbi pappa och sa hej bara och sen till graven med ljung. Som fick stå i kruka i fall dom kommer med gravstenen. Sen hände det inte mera den dagen. Men  idag skärpte jag till mig och åkte till Rättvik på hälsomässa...som mera borde ha hetat "inre harmoni" eller något sånt. För det var mest inriktat på healing, mediala saker, kristaller och sånt. Jag fick förfrågan av min vän L om vi skulle åka och såklart ville jag det. Roligt att få gå omkring och spåna lite :) Jag köpte en bok: Athomia, Att vara på ensam väg av Ewa Säterdahl. Bara kände att den skulle med hem. Köpte även salvia att rena energier med. 
När vi var nöjda så skjutsade jag henne hem och var med in och pratade lite till :) Tittade på hennes fina sjalar...måste nog beställa en. Men jag köpte i alla fall en tutte nu. Jo...minsann! Hon virkade rosa band förut och sålde, pengarna gick till forskning om bröstcancer. Nu tyckte hon det var lite tråkigt så hon hittade på en tutte att virka i stället :) Hon finns på Mollys muffins.
Sen jag kom hem har jag bara lagat mat känns det som. Måste väl jobba imorgon.... har inte ont nu men gomseglet är fortfarande inte helt ok. Känns konstigt. Hela jag är väl konstig kanske :)


Det märks ju på böckerna vilken inriktning jag har just nu :) Athomia, att vara på ensam väg handlar om hennes mediala resa, Magin av Rhonda Byrne är fortsättningen på The Secret böckerna och så har vi Vad är ljuskropp kanaliserad av Tashira Tachi-Ren. Läser Vad är ljuskropp nu och längtar efter att få sätta tänderna i dom andra två med. Och skulle jag tröttna på "hokuspokus" så kan jag alltid läsa Kaffe med musik eller Villa Bonita av Karin Brunk Holmquist för dom ligger också olästa :) Härligt!
Men så var det det där med städningen....asch, inte måste jag väl? Nja...nu ska jag i alla fall gå och plocka fram kläder till i morgon och stoppa J i duschen.


Tutten, jag satte dit mitt gamla rosa band så folk inte tror att jag har blivit alldeles galen ;)

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Snygg tutte! Oh, behave :) Skönt att du är mår "lite" bättre nu iaf. Böckerna verkar bra :) Kram

Anonym sa...

At last, after looking through http://annicastjarnlof.blogspot.

com/ for some time, I got a blog from which I was able to really discover worthwhile information in regard
to the studies and the knowledge that I want. There need to be more
things like this on Pixie

my web blog ... per cento

Anonym sa...

Just wanted to let you know that I found your blog on and
even though I liked checking out your article, it
seems your blog acts up in some web browsers. If I view it in Firefox, it comes up okay, but
if I use Chrome, it comes up seeming overlapped and off-kilter.
Just wanted to let you know.

My web page; http://Socialbook.fr/index.php?do=/profile-11979/info/