söndag 15 november 2015

Hasta kvasta!Äntligen fick jag tummen ur och gjorde årets lingonriskrans. Kanske blev jag inspirerad av kylan som gästade oss med frost och lite is på sjön. Nu regnar det igen...
Det är inte klokt att halva november redan har gått. Har knappt ägnat julen och julklapparna en tanke, mer än att det blir svårt i år. Barnen har ju allt redan och dom är inte intresserade av nya leksaker längre :) Helst vill dom ha spel och uppdateringar till datorerna, hur kul är det att slå in i julpapper? :) Nåja, något hittar vi väl på. Vi ger ju hellre något större och vettigare än en massa småkraffs som dom eg inte vill ha/ behöver. Och även om paket inte är det viktigaste så vill jag att barnen ska ha lite att öppna på julaftonskväll. Ja...hur som helst, jul blir det ändå, oavsett hur mycket tid, pengar och stress folk lägger ned.

I helgen har jag varit på häxträff nummer tre av fyra. Väldigt trevligt som vanligt. En del undrar om inte dom här häxgrejerna krockar med min "vanliga" andlighet. Men det tycker inte jag, jag plockar det jag vill av allt jag lär mig överallt och plockar ihop min egen sanning...vad jag tror på. Känns något fel, ja då gör jag inte det, då tar jag inte till mig det :)

Hasta kvasta! Hatten kan även bäras med toppen rakt upp men jag gillar att den går att vika ner på valfritt ställe :) Det är min duktiga svärmor som har sytt den åt mig :)

Idag var vi till Ps syster med familj och firade deras yngste, trevligt att träffas som vanligt. Nu är jag lite trött men har hängt upp tvätten som jag slängde i innan vi åkte, gör mat till matlådan och ska strax se på tv. 
Allt gott!

1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Jättefin lingonkrans, jag vill inte ens fundera på julen. Boring:)
Spel ska det vara i julklapparna ;)
Jättefin hatt, en sån vill jag ha :)