fredag 20 november 2015

Mycket healing blir det...


Det kom lite snö och tempen ligger på några minusgrader. Vore ju skönt om det fick frysa först och komma snö sen så den ligger kvar. Och det vore härligt med skridskois en stund också... men vi får inte välja, bara tacka och ta emot när gudinnan Skade kommer med sina gåvor.

Igår jobbade jag undan lite inne...med betoning på lite ;) Men skickade en massa healing, mest till hus. Sen åkte jag på healingcirkel, den var riktigt bra, synd att vi bara var 8st elever. Sista healingen för i år.

Fick med mig en av Ås goda cupcakes hem, smarrigt till frukosten idag.
Det här tyget heter Fantasia, design av Mialotta Arvidsson/ Mars Arvidsson textil. Om det finns någon som har det liggandes så köper jag gärna det. Även i en annan färg.

Innan cirkeln så svängde jag förbi svärmor och provade en tunika som hon sytt till mig av tyget ovan. Jag har även en klänning i samma tyg, gillar det :)

Idag var jag iväg och gav healing i grannbyn, det gick bra. Var och handlade, hängde tvätt, dammsög osv. Senare åkte jag och A till frissan och fick av honom lite hår. Inte klippt hos en frisör på länge...P brukar ju dra av dom med hårtrimmern men nu dög inte det längre ;) 
Lite trött nu, mätt av tacos och sugen på en bra bok...
2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Gott med tacos och cupcake och bra med en massa healing :)

"Vore ju skönt om det fick frysa först och komma snö sen så den ligger kvar"

Vore skönt om det helt plötsligt blev 25 plusgrader och var så i hundra år! :D

Vida sa...

Spännande med all denna healing.. och med din resa. Som du märker läser jag ikapp lite nu efter att inte ha kunnat använda nätet så mycket senaste månaden. Det här är en plats med god energi, tror du skulle trivas här.
Varm kram från Liv