fredag 27 november 2015

Ännu ett år..


Födelsedag har jag haft minsann...inga jämna år, inget speciellt alls. Pappa var hit och fikade med oss, dom andra firade mig när A fyllde. Nu blev det fika, god mat, julstjärnor och nån present. :)

På bilden ser ni Hook of Sweden, det är en krok att använda på sig själv, att trycka på akupressurpunkter eller bara på trötta muskler. Blir spännande att hitta mitt sätt att använda den på. Bredvid ligger en sk orakelkortlek. Den här har älvor som tema, jättefina bilder.Har bara tittat lite snabbt på leken men samma bild dyker upp hela tiden :)


Idag var jag till min vän L, vi pratade såklart en del :) Hon gav mig akupressur och jag gav henne healing och jag fick prova en "massageväst". Den var skön, måste kolla om den finns att köpa nu med. Jag fick en jättefin poncho som hon gjort själv i present. Så himla fin är den :)
Det syns dåligt men garnet glittrar :)Annars så händer det saker både lite här och där...både bra och dåliga. Tex så är det väldigt stökigt i As klass så vi hade föräldramöte ang det och fick jobba i grupper kring olika ämnen. Barnen skulle få göra samma sen. Hoppas verkligen att det hjälper....men jag ringde ju rektorn redan andra veckan och uppmärksammade honom på problem men....ja ja...som sagt, jag hoppas det blir bra. 

Har plockat fram ljusstakar och stjärnor,som vanligt har någon lampa gått och skarvsladden till ena stjärnan i vardagsrummet är borta...lika varenda år :) Men mysigt blir det med julgardiner, adventsljustaken, julstjärnor och amaryllis. Resten får komma fram senare.


" Bättre att tända ett ljus än att förbanna mörkret"


2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Ett stort grattis -igen! :)
Ponchon var ju jättefin :)
Tråkigt med problem i skolan, önskar att det löser sig
GRATTISKRAMAR.....

Vida sa...

STORT grattis i efterskott... vilka fina presenter, den där hooken har jag testat hos en kompis, den är så himla bra.. ska köpa en till mig själv. Älvleken lockade mig väldigt och ponchon var så himla fin.. låter som en bra dag. Hoppas skolstrulet löser sig!
Massa kramar från Liv som fortfarande är nyfiken på din kommande resa..