fredag 4 december 2015

Kastrerat Elvis.


Den här jobbveckan har jag varit på saltavdelningen varenda dag, luftfuktigheten är låg därinne av förklarliga skäl, saltet blir väldigt rinnigt annars :) Men nu har det varit väldigt lågt och luften har varit torr, min astma har gjort sig påmind och det har varit jobbigt. Tycker jag drar efter andan än. En jobbarkompis kusin hade den stora lyckan att bli medbjuden till John of God, en stor healer i Brasilien, googla om du vill veta mera. Iaf, en annan jobbarkompis kom på den briljanta idén att be henne köpa varsin sten eller kristall där åt oss. Och nu fick vi dom, två stycken jättefina amazoniter :) Min är 11 cm hög och känns jättebra att hålla i :)Vill bara visa en av blommorna på november/jul/påsk-kaktusen. Den kommer från min farmor Greta och mamma tog hand om den när hon gick bort och nu har jag den.

I torsdags stoppade jag in Elvis i transportburen och åkte till Vettris där jag lämnade av honom för kastrering. Själv fortsatte jag till Maxi och handlade fika som jag avnjöt ihop med svärmor i hennes ateljé. Vidare ut på stan och köpte några klappar till barnen och något litet pynt till mig samt tre hyacinter. Hämtade Elvis igen, han var vaken men inte jättepigg, fick skötselråd och betalade. Sen åkte vi hemåt efter ett kort stopp på den affär som jag köpte rådjurshornet i. Jo, då..jag glömde såklart min Osho-kortlek där och den vill jag inte bli av med.
Fixade till buren åt Elvis och ställde in hela transportburen så han kunde hoppa ut när han ville. Tittade till honom under kvällen och såg att han både åt och bajsade och verkade piggare.
Idag är han sur på mig och vill/törs inte komma fram så jag får klappa honom. Blänger på mig och väntar med att gå fram tills jag stängt burdörren :) Nåja, det går väl över med lite goda mutor.


Elvis, lite mindre än nu.


2 kommentarer:

Laila sa...

"Saltavdelningen" - vad är det? Blir nyfiken på vad slags ställe du jobbar på.
Hoppas Elvis har blivit sig själv igen nu!
Allt gott!/Laila

Tomas Varg sa...

Usch va drygt med saltavd, bly!
Hoppas det blir en annan avd snart :)
Kul(or) för kaninen ;)