söndag 28 april 2013

Ärkeänglakurs igen.


Då har jag suttit på rumpan en hel helg igen :) Lördagen var fylld av meditationer för att hämta upp information i medvetandet och vi fick skriva ner allt mellan gångerna. Så idag läste Fröken L våra kråkfötter och alla fick en tolkning av henne, vad vi var på väg i livet och i vår andlighet...mest i vår andlighet om sanningen ska fram. Vi varvade tolkningarna med meditationer, en lugn och mera avslappnad dag. Helgen har varit bra men jag hade faktiskt hoppas på lite mera jordnära råd om tex arbetssituationen, för jag fick upp sånt när vi hämtade info. Vi får väl se antar jag :)

3 kommentarer:

Vida sa...

Det låter spännande med din andliga resa.. själv känner jag att andligheten kommer lite i skymundan i mitt liv även om den egentligen är en viktig del.. men jag drar ofta älvkort, läser nära och uppmärksammar synkronicitet och andra saker som kommer i min väg.. men den finns ständigt i bakgrunden som en kuliss.
Ha en fin dag! Varmaste kramen från Liv

Ensamma Vargen sa...

Tycker det låter riktigt spännande det där. Skönt att du fick sitta på röven :)

LINDA sa...

Ah, meditera är något jag borde ta mig tid till ... det är sånt där som jag kommer ihåg när det blir för stressigt och allt går över styr. Vacker ring med alla ljuslyktor!

Kram
//Linda