torsdag 4 april 2013

Planterat lite färg.I går hade jag tröttnat på hemmets väggar och tog med mig barnen in till stan. Dom fick varsitt par nya jeans och J fick ett par regn/överdragsbrallor. VET att jag har sådana till båda barnen....jag vet bara inte vart jag har lagt dom. *suck* Inte där jackorna som hör till låg i alla fall.... Nåja, vi fikade, barnen köpte leksaker för egna pengar, handlade mat på Maxi och några penséer på Plantagen. Skönt att se något annat en stund :)Den här fina bordet som har en fungerande klocka fick mig att dreggla lite... fanns ett turkos/blått också som nog var ännu finare. Fanns på Åhlens.


I morse låg jag vaken en stund och lyssnade på Ps snarkningar, riktiga timmerstockar. Sen lyssnade jag på Js  hosta, riktigt besvärlig ända nerifrån bröstet, lät djupt och slemmigt. Han hade förhöjd temp och såg lite hängig ut. Ska nästa barn börja nu? Ska alla vara sjuka? Kul påsklov...så fint väder och vi är knappt ute. Fast idag är det mera mulet. Men det hindrade inte mig. Jag hade ju blommor att plantera! Fick leta jordpåsar lite här och var för att få det att räcka och det behövs fyllas på mera sen. Stora jordpåsen satt fast i snön. Just då var det riktigt skönt ute och Hanna höll mig sällskap. Jag har aldrig satt ut blommor så här tidigt och har nog i sanningens namn fnyst lite åt dom som har gjort det ;) Men nu lääängtar jag efter sol, värme, färg, blommor och ja...våren! Får ställa in blommorna på kvällarna även om dom klarar några minusgrader.Det var visst mindre vår än jag trodde ;) Jorden satt fast i snön och tittar man noga ser man en till säck under isen...Och banne mig! Längst in mot väggen spirar det!


Rhododendronens knoppar har ju varit färdiga hela vintern men ger ändå ett löfte om vår.

4 kommentarer:

Vida sa...

Verkligen färg och vårkänsla när man kommer in hos dig :) Å kul att våra vägar korsas även utanför bloggvärlden..
Kramen

Ensamma Vargen sa...

Det är så kul att se dina pyssel med vita saker. Nu blev jag sugen på det där klockbordet också, men var ska man ha allt skit? Kram

Annica sa...

Vita saker...? Jag har ju inga vita saker ! Tompa, det är ju du som är inredningskungen!

linnea-maria sa...

Åh jag har också gått på Åhlens och dreglat!
Vi är också sjuka :(