tisdag 2 april 2013

Begagnat är bra.Då var det tisdag... den 2 april och påsken är över. Men ledigheten består :) Skönt med påsklov! Synd bara att förkylningarna sitter i så vi tar det lugnt. Jag tar korta promenader, solar lite lite, bihålorna protesterar direkt om jag är ute för länge. I går åkte jag till Enviken och köpte 4 st tunga järnstolar att ha i trädgården. Alltid velat ha sådana. Tyvärr så färgade det vita av sig, det såg ut som mjöl som jag fick på fingrarna. Får tvätta dom och måla. Hoppas det går att sprutmåla dom med någon bra färg. I dag har jag och barnen gått igenom deras gaderober och plockat undan sådant som är för litet eller trasigt. Tröjorna kan jag ta direkt från A till J men byxorna är för stora än.Ska lägga ut några kläder på Svärdsjös köp och sälj sida på FB men det är knappt värt besväret. Det är verkligen köparnas marknad när det kommer till begagnade kläder. Tycker det är jättebra att folk fått upp ögonen för begagnat marknaden, att allt inte behöver vara nytt, men det blir svårare att göra fynd eller få betalt för sakerna. :)


Mina nyförvärv...

Här har någon bökat sönder hela myrstacken och bakom granen till höger var det också en stor grop och delar av en stubbe omkringslängda. Är det Nalle måntro? Vi fick både höra och se en spillkråka på promenaden, gillar hackspettar av alla slag :)


Om du gillar häxor, demoner och vampyrer så ska du läsa den här... Inte läskig alls utan bara bra. Vill du läsa om mera blod så kan du läsa Låt den rätte komma in.... läs mer HÄR.

4 kommentarer:

linnea-maria sa...

Tack för boktipset :)
Om färgen är mjölig så kan det vara en oljebaserad färg, linoljefärg tex. Då kan det räcka med att blanda kokt linolja med terpentin o blaska på så binder sig pigmentet igen.

Ensamma Vargen sa...

Jättefin stol :)

Ensamma Vargen sa...

Spännande med björn förresten. Har han redan vaknat?

Queen of Kammebornia sa...

Vad fint det är med påsklov. Hoppas ni blir friska snart! Kram!