tisdag 17 mars 2009

Kissa blod är inte kul.

Det är väl själva fan...jag är sjuk igen. Trots mitt mantra: Jag har en frisk och stark kropp. :)
Har lätt feber och vrålont i halsen. Var hemma igår med och idag var gomseglet så torrt och svullet att det satt fast i halsen så jag knappt kunde andas. Fick tom peta loss det med fingret!
Har sovit massor, skönt. Meeen...så idag, mitt på dagen ungefär började jag kissa flera gånger och det sved rejält. Efter bara någon timme så var det blodblandat. Bara att ringa VC igen.
Fick komma direkt och hon konstaterade såklart urinvägsinfektion. Skulle fixa så jag fick medicin utskriven.
Hämtade barnen, A lite ledsen igen, fick inte leka med några av dom andra. Några av dom barnen hör till dom "dumma". Fanns inte så många andra att leka med och As kompis var med dom. Ååå..skrutt.
Väl på Apoteket så hade receptet inte kommit in än så vi åkte en sväng och hamnade på kyrkogården...barnen frågade en massa kluriga frågor som vanligt. :)
Fick medicin till slut och åkte äntligen hem.
Ringde till frissan och avbokade min tid, tror inte jag har orkat med det idag.
Varför ska jag vara sjuk hela tiden? Jag försöker verkligen fokusera på annat, på sånt som är bra och roligt. Kanske orkar min kropp inte mera på låg energi. Men hur ska man kunna tanka energi när man är sjuk hela tiden? Ekorrhjul...

9 kommentarer:

linnea-maria sa...

Stackars dig gumman, fikade med plåster idag och saknade dig. Det ligger en fröpåse med "ballerina-vallmo" på jobbet och väntar på dig. Om du vill..kan du inte maila mig via min adress på bloggen? Hoppas penicillinet hjälper snabbt för det där är inte roligt. Massor med krya-kramar /linnea-maria

Anonym sa...

Krya på dig!
Vi saknar dig.

Johan sa...

Men vad håller du på med!! Nu är det inte skoj längre! Bli frisk! Verkställ!! Höger vänster om!! Halt!

Anonym sa...

ja du, vad säger man om det här? Johan,Adam och jag ställde oss i position och spände våra muskler för att inte onda vibbar skulle komma åt dig ;) nu har vi gjort vårt,så nu hoppas vi på en snabbt tillfrisknande. kram Susanne

Anonym sa...

Tack för era "mota bort vibbar" övningar och bli frisk hälsningar. Kanske räcker det bara med att ni är mina vänner :)

Anonym sa...

Gumman!! Nu är det inte kul att vara du...tänker på dig och saknar dig! Puss o Kram / Sofia

Oss.... sa...

Men åh va tråkigt för dig!!
Hoppas att du kryar på dig snart!!
Kram kram
Anki

Anonym sa...

Krya på dig!
Kram kusin

Anonym sa...

hej! tack för din kommentar! hoppas du mår bättre snart, låter inget vidare med urinvägsinfektion, brr! låter sunt att fokusera på det som gör människan glad när dagarna känns jobbiga, men glöm inte bort att tillåta dig att faktiskt vara sjuk oxå. =)