fredag 27 januari 2012

Ljusnar det lite?Minsann...börjar det inte ljusna borta vid horisonten :) Fick besked häromdagen ang placering och framtid på jobbet och det kändes bra att äntligen få veta lite mera. Dom vill inte säga något innan dom vet säkert vart plåsterpersonalen kommer att hamna. För det hinner säkert ändras ett par gånger innan det är dags att "gå ut i fabriken." Så dom flesta vet inte vart dom ska än.... och det tar på humör och arbetslust. Känslan av otrygghet...vart ska jag, vem kommer jag att jobba med eller få som fadder? Vem blir min nya chef? Men nu vet jag och jag tror det kommer bli bra. Jag är tacksam för hur det utvecklar sig. Fast jag har inte lagt min plan på hyllan för det :)

Har börjat komma in i Livskonstnären. Än så länge är det inga stora aha- upplevelser för mig då jag redan tror på det som står i det inledande kapitlet. Gillar skrivsättet, enkelt och lättförklarligt även för dom som inte har det här tänket redan. Det där lät lite pretto :) Men även om jag tror på det hela så är det svårare att leva efter det. Men jag jobbar på det. Och jag gillar både meditationerna och korten. Jag läser ett kort varje morgon och försöker fundera på det som står där. Tex vikten av att använda positiva ord i stället för negativa...om samma sak. Det är bättre att säga: Jag mår inte så bra. Än att säga: Jag mår dåligt. För bra är ett positivt ord och dåligt är ett negativt.
Meeen....när man mår bra är det lättare att ta till sig och använda det tänket än när man inte mår så bra ;)

2 kommentarer:

Annika sa...

Skönt att veta vad som händer.
Ovisshet är sjukt energislukande.. :(

Kraaam

Kerstin sa...

Har levt i ovisshet i snart 4 år, migränen blir allt kraftigare för varje anfall jag får. Skulle jag veta, se någon form av förändring, hopp, så skulle anfallen gå tillbaka det är jag säker på. Skönt för dig att veta.
Ha en bra dag!