lördag 14 januari 2012

Lördag fm.Efter frukosten tog jag och Hanna en promenad, mest på sjön. Det var soligt och lagom kallt. Men mina bihålor gillade det inte och inte knäet heller :( Men jag försökte ignorera dom :) Barnen ville inte gå ut med förklaringen: Vi är ju ute så mycket i skolan och på fritids. Och just idag så var jag faktiskt hellre ute själv :)

Synd att hon hann komma så nära innan kameran reagerade. Men batteriet var nästan slut och det var kanske lite kallt åt den också.


Djuren har gjort en egen väg, även om det nog mest är rävens patrulleringsväg. Den går efter stranden en bra bit. På både sjö och åker är det fullt med spår efter harar. Vilka stora tassar en del harar har!

Väl inne igen så tänkte jag städa, tvätta och plocka ihop...men istället så läste jag en tidning, gick igenom reklamen, vattnade blommorna och åt en söt, god apelsin. Och skrev det här såklart :) Men jag tänkte att jag hinner det andra sen.... Nu ska jag ge barnen lunch.

Snö i all ära...men nog blir det skönt när tulpanerna kommer upp i rabatterna!

3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Åh vilken härlig dag. Men jag höll mig inomhus och storstädade sovrummet och det tog tamigfanken hela dagen. Jag sprang mellan huset garaget och komposten också så lite luft fick jag. /Therese

ulrica sa...

Sv. Tack =) Du har minst lika vackra foton här på din blogg!

Lovisa sa...

Hej!
Ja, det är där vi bor! :D När jag fotade stod jag på gården och fotade mot gårdshuset (där vi bor). Huset som syns mot gatan är dock mer stiligt och gammaldags, men det är bakom mig ^^.