söndag 22 januari 2012

Söndagssol.

Jag tröttnar aldrig på våran utsikt. :)


Var uppe rätt sent och såg på Stjärnorna på slottet på svt play. Jag och barnen såg på Gladiatorerna först. Kom upp i skaplig tid och bestämde att vi skulle gå ut efter frukost, trots gråt och tandagnisslan från barnen. Men det var så vackert ute och P sover efter nattjobb. Väl ute så var det ju ok ändå. Vi åkte lite spark med betoning på lite. Ville mest att barnen skulle prova på. Dom åkte några åk med bobbarna och sen försvann dom upp i skogen. Jag tog Hanna på en liten promenad och njöt av solen som faktiskt värmde lite. Fåglarna fick påfyllning av frön och nya talgbollar och sen låg jag en stund i snön och bara var. Inne igen blev det fika och nu leker dom på As rum. Jag funderar på att byta gardinerna i köket. Mina julgardiner är inte sååå jättejuliga så dom är uppe än. Men jag vet inte om jag har någon lust.

Planen är att jag ska jobba imorgon... vill inte. Men jag är väldigt tacksam över den här veckan som har varit. Trots allt det onda ( det mesta är tyvärr kvar ) så känns det som om jag har kommit ikapp mig själv. I alla fall lite ;) Hoppas att det fungerar att arbeta, mest orolig över axeln. Det är som jag har sagt tidigare skillnad på att göra saker hemma och få vila när man vill, än att stå och nöta samma rörelser hela dagarna på jobbet.

" Sök medvetet upp skönhet och omge dig med sådant som är vackert"- Carolina Gårdheim.

3 kommentarer:

Helena sa...

Vilken vacker bild!

Fnulan sa...

VACKERT!!! Och om din dag är som min så ska du få en bamse kram!

Livskrafter sa...

UNDERBARA bilder att fylla själen med. Har precis varit ute i vintervita naturen här i Ludvika och njutit av tillvaron, ljuset och tystnaden.
Ha en fin onsdag och var rädd om dig
kram
Emma