onsdag 21 mars 2012

Diverse.


Som ni vet har jag haft ont i axeln ett längre tag. Ringde vårdcentralen i måndags och fick anti-inflamatoriska piller utskrivna. Tycker redan att det är bättre. Tyvärr så känner jag av dom i magen också, hoppas det inte blir värre i alla fall, än så länge går det an. Fick massage av JK idag och det var också skönt för axeln. Många sjuka på jobbet just nu, både det ena och den andra. Hoppas att jag kan hålla mig frisk resten av månaden. Men vi är alla lite låga för nu märks det verkligen att plåster ska flytta. Europacken är nedplockad i mindre bitar och några hackmaskiner är utkörda i väntan på transport till Spanien. Det är nog tur att Seltinmaskinen har flyttat in och tar upp plats...annars vore det väldigt tomt i packhallen. " Allt kommer bli bra, allt som sker är till det bästa"... får vi hoppas. Själv har jag fått några små vinkar om vad jag vill och har tagit ett liiiitet litet steg i dag.
Annars så är det som vanligt, barn som bråkar och busar, bilen gick inte igenom besiktningen, Ps fyrhjuling vill inte starta, hunden har börjat löpa, katterna drar in smuts och div djur, P har bakat biskvier som inte är så vackra men goda och min mamma- längtan är nästan outhärdlig. Nästan... för ibland måste man uthärda det outhärdliga. Jag saknar henne.
Finns massor med måsten och " vill göra" tex bada och klippa hunden, klippa ner pelargonerna, gå ner i vikt, börja träna igen, rensa bland div skrot och skräp..... osv osv. Jag får se vad jag tar itu med till helgen. Allt gott!

3 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Det var inte en liten "att-göra-lista" du hade :)

linnea-maria sa...

http://hemligatradgarden.blogspot.se/

:)

Kerstin sa...

Dessa eviga måsten... Flytt till Spanien, lät spännande.