tisdag 7 augusti 2012

En liten tur.


Idag...öö..nä...klockan är visst  00:09 så... igår var vädret skapligt. Sol på morgonen som övergick i dis som blev regn till kvällen. Men i alla fall så tog vi en tur på fyrhjulingarna.Och fick faktiskt se en älg på ganska nära håll, det var ett tag sedan. Stannade och grillade korv och då kom det ett tyskt par som hade åkt till Sverige i minst 10 år, kanske 15 och varje år åkte dom hit ett par dagar. Dom älskade tystnaden och ensamheten och var så tacksamma för att vi flyttade på hjulingarna så dom fick ställa husbilen, en gammal folkvagnscampingbuss, där dom ville :) En del av Hinsen.


Vi åkte en bit till och stannade för att plocka kantareller och hittade lagom mycket. Man ska ju ta reda på dom också. Jag har stått och stekt nu på kvällen/natten. Stabilt att äta gräddstuvade kantareller på rostat bröd vid 12 tiden på natten :) Men gott! 
När vi kom hem så hämtade vi svärmors bil som fått en ny ruta efter inbrottet. Och sen åkte vi till Ps syster och lämnade den åt henne för hon hade varit barnvakt där. Dom hade köpt en kanin, en svart Gotlandskanin.  Var bara kvar en liten stund, bråkiga barn. När vi satt oss i bilen så kom min kusin gående med delar av sin familj så vi pratade en liten stund med dom också. Barnen tjuriga och gnälliga, A envis och J lättretad... skjuts in i sängen! Och jag är också trött...

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Gott med kantareller men att steka dom vid 12 slaget!? Typiskt 71:or

Tomas Varg sa...

Akta dig. Snart är du uppe till 05.00 på morgonen också ;)