söndag 12 augusti 2012

Mera loppis!


Jag skrev ju om mina loppisfynd igår och det blev lite till idag :) Syrran kom till mig vid 11.00 och vi började med en loppis där jag hittade en nästan  likadan mugg som en jag har. Jag har en blå drake och den här var orange. För 5 kr kunde jag inte säga nej. Syster köpte en fin vas. Vi gick till en kompis mamma som hade utställning av sina textila alster. Jättefina saker och vilket jobb. Hon gjuter även i betong och pysslar med lite annat. Där köpte vi lotter och hoppas på vinst. Ja..alltså...det var Konstrunda med öppet hos olika konstnärer, som jag skrev lite om igår. Sen stannade vi på en till loppis, ingen fynd men fika och prat med bekanta. Åkte till en silversmed som vi var nyfikna på, hon hade jättefina saker och gör även en brosch som vi har till kulldräkterna. På väg därifrån träffade vi vår kusin som bor i USA så vi pratade med dom en liten stund. Vi skippade resten av konstnärerna och åkte hem till mig igen. P sa att grannen hade loppis och att barnen var där. Så vi gick dit och se där...fynd igen! Jag köpte två vitmålade lådliknande saker...få se vad jag ska ha i dom. Och så köpte jag utemöbler, en soffa, två stolar och ett bord. Rejäl modell i furu skulle jag tro, men dom här var vitmålade. Och dom behöver målas igen..men jag tror jag tar det i vår :) Har man en stor karl i huset duger det inte med nå små pinnmöbler från Jysk :) Nöjd med dagen, tack syster för sällskapet. 
Lådorna och muggen, utemöblerna ligger kvar på släpvagnen. 

P lämnade oss för hockey och innebandy. Jag har rensat As garderob och tycker det är lite skrämmande att jag bara kan flytta över kläderna han nyss haft till Js garderob. Men det är skönt att rensa och kolla upp inför skolstarten. Var ute en stund och bara gick omkring, vattnade amplarna, drog upp lite ogräs....och fick en idé. En bra en tror jag....:) Men det blir nästa år. Nu ska jag gå och hänga upp tvätt och höra med barnen om dom är hungriga.

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Va spännande, men betyder det här att vi skall behöva vänta ett helt år på vad du ska göra? Hmm jobbigt

Vida sa...

Vilka fynd du gör.. känner lite loppislängtan, får se om jag tar mig i kragen och kommer iväg... Om du har vägarna förbi norrtälje tycker jag verkligen du ska besöka drömkåken, den är helt underbar.
Kramelikram