söndag 10 februari 2013

Rävbesök.


Idag har jag inte gjort något speciellt på fm...det vanliga tvättandet och plockandet. Hade ett snack med A, tycker adhd:ns fula tryne har synts lite väl mycket här hemma på sista tiden. Mycket tjafs och bråk och smygande. Går ner på kvällen och tar sin mobil tex. Igår var jag upp och hämtade den ...sent, jag skulle lägga mig när jag hörde något uppe och förstod att han var vaken. Och såg att mobilen var borta. Så vi pratade lite hur det är just nu, hur vi båda upplever det som händer. Skönt att prata lite " på riktigt".
Gjorde mat och väckte P som jobbar natt. Åt och plötsligt får jag se en vacker räv genom fönstret! Alla hann se den och jag skyndade mig att knäppa kort på den. Den var inte särskilt vaksam där han knallade omkring men drog iväg som en avlöning när P öppnade dörren och började skrika. Ja...den hade gärna fått gå på gården men vi har ju egna djur och vill inte att den ska bli van att gå här. Så vi skrämde iväg den. Kort efteråt gick Katla ut och hon satt i hans spår med tjock svans och nosade. :)
Vi åkte till Ps syster och firade mellanpojken, trevligt som vanligt. P åkte till jobbet, vi andra handlade på hemvägen och nu städar barnen upp på övervåningen och jag har städat av badrummet lite snabbt. Nu ska barnen i säng, trötta och griniga och då kan man lika gärna lägga sig ;)


Vacker!Katla undersöker dom färska spåren efter besökaren.

4 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Åh, rävar är så vackra!!!

Tomas Varg sa...

Åj vilken fin räv! Den hade vacker päls :) Jobbigt med mobiltjyvar, tur ni kan prata :)

Tomas Varg sa...

Fast det är klart, Katla är ju också fin :)

Catzzy sa...

Vilken fin räv, vackra djur.