söndag 3 januari 2016

Det nya året...misstänkt likt det gamla, än så länge iaf.


Eftersom vissa tror att det här är en tv-spelsblogg ( Ensamma vargen ) så börjar jag med att visa bild på barnens nya X-box one, Forza edition. Både "lådan" och handkontrollen är blå, men det gick inte att få till det på bild. Eftersom barnen inte gillar sportspel övh så lade vi till en slant för att få Forza edition. För er som inte vet så är Forza ett bilspel och annars så brukar Fifa, som är ett fotbollsspel, ingå i köpet. Fast mest spelar A Fallout 4 och J Just cause 3.

Så...nu till andra saker ;)

Katla har legat i soffan bredvid A i flera timmar idag, hon var helt väck och ögonvitorna syntes. Här kikar hon på mig och sätter upp tassen...ser ut att tänka: jag sa: INGA bilder!
Tv-spelet står i hallen uppe men inne på As rum finns just nu något finare än ett tv-spel... Min Äkta makar blommar, den brukar göra det den här tiden på året.Ute däremot är det dåligt med blommor... Vi har fått ett tunt lager med väldigt lätt snö, bara att blåsa bort från tex bilen om man vill. Jag och Hanna går våra kortare promenader...ingen riktigt lust någon av oss. Vi latar oss hellre inne, ser på tv eller film, läser, spelar kort och sover mycket... Men jag har rensat några lådor och badrumsskåpet i alla fall. Sen gör man ju det vanliga, tvättar, lagar mat, dammsuger och plockar.

I går var det väl...tror jag...ja, iaf, jag drog kort inför mitt kommande år, brukar göra det. Dom två översta kommer från Osho zen tarot och representerar ett halvår var... Dom undre kommer ifrån Birkan Tores Deck of intuitive answers och här får korten symbolisera en månad var och så ett kort för hela året i mitten. Jag knäpper kort så kan jag gå tillbaka och titta sen :)

Allt gott!

2 kommentarer:

Laila sa...

Och vad läser du ut av korten - förutom en väntande överraskning/katastrof under första halvåret?
Fin amaryllis!
Allt gott på det nya året!/Laila

Tomas Varg sa...

Hahahahaha! Äntligen en spelblogg, är det årets första och sista. Jag tycker bilden på Katla var finare än bilden på Xboxen ;) Kram söstra mi från bror din :)