tisdag 16 maj 2017

Fullt upp!Katter är alltid söta...så vi börjar med en kattbild :)
Samma väska med nån minuts mellanrum...dom får inte ligga i väskor eller på kläder. Helst inte sådana som används i skolan... Men vad bryr sig en katt i det? Ägaren av väskan fick rolla av den och vädra den :)

I torsdags klippte jag mig...nja...inte lika nöjd som jag brukar vara, men det växer ju ut. :)

I fredags var JK hit och fick healing och lite kort lagda, jag fick lite akupressur. Sen blev det fika och prat innan hon åkte hem. 

På lördagen var det häxcirkel igen, det handlade om Beltane och Litha/ sommarsolstånd/midsommar. Beltane är gudinnan Frejas högtid och då handlar det om älskarinnan, krigarinnan, hon som tar för sig och inte skäms ett dugg, oavsett vad det är hon vill ha. Det handlar även om att det börjar växa och spira allt mer i naturen. 
Så...det föll sig naturligt att det blev mycket kvinnoprat...och skratt. Vi hade så roligt :) 
Jag äger inga röda kläder så det fick bli ett rött smycke. Tittar man noga så syns det att det är ödlor på båda sidor om mitten. Köpt på Kreta.Och i trädgården spirar det....strax ska jag gå och se Trädgårdstider på tv:n, A har en vän som ska sova över, dom är lediga  i morgon. Och jag borde packa...men jag har iaf plockat fram i högar :)1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Söta.
Fina blommor 😊