måndag 22 maj 2017

Roadtrip Skåne: Sofiero och Ullared.I morse fixade vi till oss, åt hotellfrukost, checkade ut och styrde  bilen mot Sofiero. Plättlätt att hitta från vårat hotell. Vi strosade omkring i parken ca 2 timmar och beundrade dom fina blommorna. Mest rhododendron såklart eftersom det är dom som är höjdpunken just nu. Men även vackra tulpaner och fina planteringar. Nöjd att jag fick se detta. Frukosten matchade min solbränna...Galet många blommor på samma buske!Magnolia är alltid magnolia....vill ha i min trädgård. Ännu tätare med blommor på liten yta.
Vi åkte vidare mot nya mål, första stoppet blev Skrea strand i Falkenberg och ett besök på Engelssons butik. Sen åkte vi mot nästa mål...Ullared! Vi bokade hotellet redan igår kväll för att vara säkra på att få ett rum :)
Vi har shoppat lite smått och gott och lite kläder. Har inte haft så mycket tid på oss men det gör inget. I morgon styr vi vidare mot Göteborg. :) Skrea strand.Måste ju bada fötterna och känna på vattnet även på västkusten :)Väldigt fint rum på Hotellet.1 kommentar:

Varg sa...

Vilka otroliga foton och vilka vackra blommor. Juag är riktigt avundsjuk på dig, jag vill också göra en Skåne-resa!