lördag 6 maj 2017

Varmt...en stund.


I onsdags kände jag mig äntligen bättre, tur var väl det för på torsdagen hade jag massage inbokat. Väldigt välbehövlig massage... jag fick massage men även lite akupressur och blev skrapad på ryggen. Alltid lika roligt att få träffa J också. Men idag blev det bara proffisionellt. 
Efter massagen åkte jag till nästa vän, L. Vi tog en promenad och pratade. Och jag flåsade... märktes att jag inte var helt pigg än. Sen satt vi ute och babblade ett tag till innan jag åkte hem. Solen lyste men det var halvkalla vindar ibland.
Katla inspekterar Andligt - Jordligt. Djuren får inte vara där men hon smet in en kort stund.Båda katterna och Hanna var med när vi gick en sväng runt tomten. Här är vi bakom vedboden.


Igår, fredag, var det kanonväder! Soligt, inga påtagliga vindar och 20 grader varmt! Äntligen! Jag var inne och grejade på morgonen men sen var jag i rabatten bredvid trappan. Tog det väldigt lugnt, vill ju inte förstöra effekten av massagen direkt. Jag rensade undan höstrudbeckia som tagit sig lite för stora friheter, bättre att stämma i bäcken än i ån :) Och så rensade jag lite i grusgången också. Och det bästa av allt....jag gjorde det i shorts! Jag och Hanna tog en stilla kvällspromenad senare, ljuvligt. 
Men idag... soligt tidigt i morse tydligen...sen mulet. Tråkigt. Dom spår att det ska bli regn och ev snö. Och ja...vi kan behöva nederbörden. Men...nä. Nu är vi less. Sol tack. Jag vill ju kunna gå i shorts på Skåneresan...Hur ska det gå till när vi inte verkar få någon värme någonstans i vårt land? Tur det är en stund kvar tills vi åker. Fast jag längtar och vill åka nu....


Älskade Hanna.PenséCitronfjäril på scilla.OrmögaEn sak som är viktig att tänka på inför en resa är vilken bok/böcker man ska läsa :) Den här blir det inte, men den kom med posten igår :)1 kommentar:

Vargen sa...

Du/Ni har så roliga djur. Kattla som inspekterar och sötnöten Hanna <3
Sätt igång med att packa nu ;)