måndag 17 juli 2017

Det rullar på...


Jaha, som jag skrev i  förra inlägget så  skulle jag besikta forden på fredagen. Och det gjorde jag...det gick sådär. Anmärkning på bromsarna som inte alls ville vara med som dom skulle. När P kollade hemma sen så var det en del som var slitet och rostigt. Så nu står den upp-pallad och väntar på nya delar. Men innan jag åkte hem så handlade jag lite bra att ha grejer. Js kompis sov över en natt till, dom hade så roligt. På söndagen grejade jag lite i trädgården, läste en bok, jag och A städade på hans rum, vi grillade och P åkte för sitt sista skift innan semestern.
Ros från min mormor och morfars trädgård. Nu växer ett skott hos mig,Lite vit kvarts fick vara räddningsstenar i fatet med vatten till insekterna. Skulle ha haft ett glasfat istället...Så här vackert var det i morse...men jag somnade om. Inte behöver man gå upp runt kl 5 när man har semester :)

Ja, det var vackert i morse, men jag ville inte gå upp då. Sov en stund till sen gick jag upp och gjorde mig i ordning för shopping. Syrran hämtade mig och vi åkte till Valbo. Handlade lite smågrejer, fikade och åt, snabbt besök på Ikea. Åkte till hennes äldsta och hälsade på en snabbis, kollade in en butik i Sandviken och en i Storvik. Sen var vi nöjda.

Jag packade upp det jag hade handlat och tog sen tag i sovrummet, städade och bytte sängkläder. Åkte och handlade mjölk och bröd typ och nu är jag trött... hängde jag tvätten? Ja, det gjorde jag, skönt. :)


1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Tråkigt med krånglande bilar, men nu har din sambo lite att göra. Kanske svarva lite ;) Typiskt 71:or att somna om :)