onsdag 26 juli 2017

Hemmaliv.


Semesterdagarna rullar förbi som pärlor på ett snöre...ett trist och oputsat halsband kan jag tycka. Ja, jag tänker på vädret. Det är så tråkigt med mulet, växlande molnighet och regn. Visst har vi sol ibland, men det inbjuder inte till att packa ihop hela badkittet och dra iväg. Tror inte vi har haft två dagar efter varandra med full sol än på min semester. Tur vi har nära till vår egen lilla strand så barnen kan passa på att bada när vädret tillåter. Själv tog jag mitt första dopp häromdagen, ensam vid sjön. skönt. Men ganska kallt i vattnet. 
Vi är mest hemma och gör ingenting särskilt. Jag har putsat några fönster, grejat lite i trädgården, P och A fixar i garaget, vi läser en del, äter, plockar jordgubbar och är uppe alldeles för sent på nätterna. Jag och P åkte en kort sväng en kväll men det var lite för sent, blev mörkt på en gång. Jag har haft några healingkunder och gjort två djurkommunikationsläsningar på distans.

Jag börjar tycka att det är lite tråkigt...vi gör inget roligt känns det som...måste styra upp det här. :)
Kungsljusen dyker upp här och där. Ibland får dom stå kvar. P satte äntligen upp spaljén till mina klematis som jag köpte tidigare. Hela den här rabatten skulle behöva en uppdatering...vi får se.I år vill det äntligen klättra något på den här spaljén! Rosenbönor på gång. Det kalla vädret gör att pionerna blommar länge i år. Här Bowl of Beauty.Borstnejlikor med praktlysing i bakrunden, i den vildare delen.Skogsgräsfjäril. Så här mitt på sommaren är många fjärilar bruna eller orangea. Svärdsjökyrka och Svärdsjön. Taget från "Jaxkroken"Dammen i Enviken.Svärdsjön, taget från Sundbron mot Linghed.Hunsen beach :)

1 kommentar:

Vida sa...

Oerhört vackra bilder du skapar trots att du längtar efter annat väder.. och jag undrar vilka äventyr du kanske skapat i väntan på att det ska vänta.. men jag läser vidare och läser ikapp och får mina svar. Massa kramar <3