måndag 2 mars 2009

Vasaloppet, pencillin och varsel.

Håhå...mår liiite bättre idag! Sitter och väntar på att dom ska ringa från Vårdcentralen. Både jag och P måste ha läkarintyg. Hoppas vi kan få tid samtidigt. Har skjutsat barnen till skola och dagis. Dom var verkligen urless på att vara hemma nu. Ville prata med folk på båda ställena men alla var så stressade. Får ta det vid hämtningen.
Igår kom Ps pappa hit och skottade snö och bar in ved åt oss. Kanonsnällt va?!!! Själv orkar man knappt röra sig utan att bli helt slut och svettig. Jag satt i soffan och kollade på Vasaloppet medans han jobbade :) Tänkte jag skulle få se en skymt av vår kompis Christian Beck men inte då. Han slutade iallafall på plats 337, det är riktigt bra! Även om han kom bättre till förra året, då slutade han på 239:onde plats. Men jag tycker att ALLA som kommer i mål är duktiga. Jag skulle aldrig utsätta mig för något sådant...aldrig.
Jaha...ska dom inte ringa snart? Återkommer med rapport efter ev läkarbesök.
*************************************************************************************

Ja...vi fick läkartid båda två. Jag först och hade sån tur att jag fick en bra läkare som jag känner sen förut. Han kollade hals, näsa, öron, frågade lite och lyssnade på lungorna. Han passade även på att artbestämma min orkidèe på axeln :) Han sjukskrev mig tom torsdag och skrev ut pencillin för bihåleinflammation. Peder fick samma läkare och samma behandling. Medans han var där så hämtade jag barnen och sen åkte vi allihopa och handlade och hämtade ut medicinen.
J somnade i bilen och blev arg när han blev väckt, somnade igen i sin säng. Dumt...ska jag väcka honom eller låta honom sova? P och jag knaprade varsinn tablett på en gång och P somnade.
A spelade på X-boxen och jag satt bredvid och kollade i böcker. Bla så kollade vi i Ett barn blir till. A var ganska impad av bilderna. Visade såklart inga förlossnings bilder, det kan han se när han blir äldre. Nu är han och jag hungriga och dom andra sover än.
Just ja...chefen ringde och hade lite dåliga nyheter. Varsel!!! Har aldrig under mina år på företaget varit med om det. Inget var ju klart än men det var ganska många berörda. Illa illa...
Även om jag har varit anställd länge så är det ändå inte kul...man vet aldrig hur det prioriteras.
Ja, inget jag råder över i vilket fall som helst.

2 kommentarer:

linnea-maria sa...

Sicket elände!!! Jag fortsätter att hoppas på att ni ska krya på er snart. Kramar /linnea-maria

Anonym sa...

Hoppas du klarar dig ifrån att få gå från jobbet....