fredag 29 juli 2011

Blåbär och bad.Tittut!! Jo, det är sant! Två blogginlägg samma dag....läs även om vårt besök på Sportys lekland.

Efter besöket på Sportys och väl hemkomna igen så ville killarna åka på sina fyrhjulingar. Så P gick och tog dom med upp i skogen ovanför oss och jag lade mig på en filt i solen. Sen ringde dom och hade hittat så mycket blåbär. Ville jag komma och plocka med dom? Visst...jag tog med vatten och en butt att plocka i. Tog hunden med mig och cyklade iväg. Fasen vad jag ångrade att jag inte tog fyrhjulingen. Varmt och en massa uppförsbackar. Väl framme så plockade vi blåbär en stund, för hand ska jag kanske tillägga och sen bytte vi till hallon.

Hanna och Johannes letar bär.

Barnen vill åka mera hjuling så jag cyklade hem och stoppade bären i kylen och plockade fram badkläder. Underbart med ett kvälldopp även om det här blev just ett snabbt dopp. P skulle både göra matlåda och äta paj innan plikten kallade igen.

Peder plaskar på!Pajen fick både blåbär och hallon i sig och serverades med vaniljvisp.

Kattstatus: Alla ungarna verkar må bra och växer. Kala vill fortfarande gå ut, hann smita ut idag men A var snabb och fick tag i henne. Hicke vill gärna nosa på dom små men helst leka med sin mamma. Som dock inte är så intresserad än. Och Hanna kan sitta under databordet och stirra bort mot kattungeboet och darra i hela kroppen. Knashund.... Hon vet ju vad det är och att det är Kalas och att hon blir riven om hon kommer för nära. Men hon kan inte låta bli att vilja gå fram och titta. När hon väl gör det så är hon jättefjantig och törs knappt nosa iaf. Överspänd jycke :)

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Smaskens!!! :) Ses väl på tis? /Therese