onsdag 27 juli 2011

Finbilar i Falun, uppdaterad.


Idag sken solen igen och vi var ner till badstranden en sväng, som ni kanske såg i ett tidigare inlägg. Tyvärr så blev det väldigt molnigt efter en stund så vi var hem och åt med P innan han åkte till jobbet. Jag lade mig ute på en filt och började läsa Ozzys bok. Mera mat och sen åkte vi in till Falun på cruising. Killarna var inte så pigga på det tidigare på dagen men sen var dom glada att vi åkte in. :) Träffade förvånansvärt få som vi kände. Det fanns ju massor av fina bilar och jag knäppte inte kort på någon av dom.....men det kommer några bilder från kvällen i alla fall. Barnen gillade allt från värstingar, dollargrin, ratcars, cabbar och rena mjärdar... Vi såg tom en monstertruck! Lyckan var total på hemvägen och dom babblade om allt dom sett :)


Den här knäppte jag och skickade till P som svar på hans fråga om vi åkte in till Falun.

Så här fint var det över sjön när vi åkte hem.

Fångade den här gynnaren med håven när vi kom hem, dom är så svåra att få på bild annars. Jag tror att det är en Brunsprötad skymmningssvärmare.

En av barnens favoriter, den både blinkade och tutade.

Och sen en fin Duett åt P. Fast eg gillar han ju PV mest.

4 kommentarer:

Livskrafter sa...

Falun är fint och bilarna likaså...för att inte tala om bilden över sjön som du tagit...snacka om magi
Ha det bäst
kram
Emma

Vida sa...

Nu blev jag lite nostalgisk.. och full i fniss samtidigt. Minns cruisingen, vi brukade åka dit och titta.. ett år skulle några killkompisar åka dit och kolla. En av dem hade just köpt sin första bil, en rostig fiat.. och de hamnade i fel fil och fick åka mitt i cruisingtåget och blev totalt utskrattade :)

Kramelikram

Anonym sa...

Klart man ska lämna lite kritik, hur ska man annars veta vad som faller dig i smaken :)

Fina bilar, veteraner är ju de allra finaste!

Tompa sa...

Jag instämmer med dina barn, den vart också min favorit. Gillade också bilden på sjön. Fint kort :) Trevlig helg

Bror din