onsdag 11 april 2012

Händer inget...


På Hunsenfronten intet nytt..... jag är trött, stel, har ont i kroppen och idag kryddar jag det med huvudvärk och mamma- längtan. Känns väldigt rivigt i bröstet nu på eftermiddagen och jag har gråten i halsen mest hela tiden. Men det är väl så.... känns som sorgen kommer i skov, jag får bearbeta lite i taget.
Jag kan ju i alla fall berätta något som har hänt. P sålde våran Passat eftersom den fick lite för många 2:or på besiktningen. Så igår köpte han en billig Golf kombi av -96 års modell, vit, komplett med lite rost och solfilm. Vi tänker ha den tills vi vet hur livet blir framöver, om jag ska göra något annat, om han får fast jobb osv. Så något nytt har det ju hänt...
Äh...nu ska jag antingen gå och läsa Villaliv (eller var det ViIvilla) eller en bok om höns. Om jag kan...vill inte ha tillbaka den riktiga huvudvärken, just nu har jag bara en molande känsla i skallen.

6 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Kram!

LINDA sa...

Hej!

Låter som om du behöver en kram, så här kommer en på distans. Hoppas också att du får en jättetrevlig dag på mässan i morgon.

KRAM
//Linda

Annica sa...

Tack!

Vida sa...

En stor kram

Laila sa...

Stackare, huvudvärk är inte roligt! Hoppas den gått över vid det här laget.
Önskar dig en skön helg!/Laila

linnea-maria sa...

Det var många år sedan jag mötte en varg och då var vi ute o rastade hundarna jag o pappa. Vi släppte hundarna som följde efter vargen in på stigen men de kom tillbaka efter ett tag helt lugna. Ja jag vet inte vad jag tycker riktigt. Det känns inte bra när de är så nära eller följer efter barn på vägen. Det är olustigt med större flockar också, då är man som människa ganska chanslös, såvida det inte finns ett träd att klättra upp i. Man kan ju bara jämföra med vad en bortsprungen tamhund kan ställa till med.