lördag 28 april 2012

Önskepinnar.


I torsdags åkte pappa in på lasarettet igen, han har känt sig dålig ett tag och nu var hans kalkvärden alldeles för höga igen. Tråkigt för honom att ligga inne men skönt att dom har honom under uppsikt. Vi hälsade på igår och A-C åker in idag så åker jag in i morgon igen. Idag tog jag och A-C och rensade ur en gaderob hos pappa igen. Hur mycket kläder hade mamma eg? Fast jag antar att det ser lika ut här om jag börjar sortera :) På vägen hem stannade jag och barnen vid " önskepinnarna". Jag har nog skrivit om det förut, att vi har ett ställe där man tar en pinne, önskar sig något, kastar i pinnen och låter strömmen föra pinnen och önskningen med sig. Det är en liten plats...men så fridfull fast det ligger nära vägen. Vi brukade gå dit med hunden när vi var hos min morfar. Funderar på önskningar....Jag önskade att pappa blir frisk.


Amadeus provar på lite tall-energi.


3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Tack snälla Annica, för dina snälla kommentarer på fejjan o bloggen <3. Så kan di dära släktingarn sitta o gräma sig för att jag gör som jag vill ;)
Vilka söta killar du har. Hoppas att deras önskningar och din slår in. <3

Laila sa...

När barnen var små kastade vi Puh-pinnar med dem. Men önskepinnar är ju ännu mysigare. Det måste jag göra med barnbarnen nästa gång vi går förbi en bäck!
Ha det gott!/Laila

Vida sa...

Önskepinnar. Vilken fin tradition.. underbar. Jag önskar verkligen att din pappa snart mår bättre.

Kramen