måndag 18 januari 2010

Bokat!

Nu har vi glott klart på hotell. Igår bokade syrran efter msn-konferens med mig och mamma en vecka i Agia Marina på Kreta. Hotellet heter Stefan Village och ni kan se bilder här : http://www.ving.se/grekland/agia-marina-chaniakusten/stefan-village
Det är ett så kallat SunGarden hotell, extra familjevänligt :) Hmm...jaha...skulle ingen familj vara med? Synd.... Det blir jag, syrran och mamma som åker bara. Vi kan behöva lite egen tid alla tre.
Och jo, det stämmer, jag mamma och svärmor bodde också i Agia Marina när vi var iväg. Jag hade gärna bott på samma hotell igen men det finns inte med på något resebolag. Hittade en sida där hotellet var till salu. Kanske vore något? Öppna eget på Kreta?
Får man börja packa nu? Jag är hemma med en sårig, öm hals och lättare feber. Och som vanligt så är det ingen här som tar någon hänsyn till det. Och P? Jobbar såklart! Men det är bra, varje månad han har jobb är bra. Det tackar vi för.
Har lite att göra men sen, när barnen har argas färdigt över avstängd Xbox, så tänkte jag att dom skulle plantera varsinn avocadokärna. Har aldrig provat det. Har du?

***********************************************************************************
Åååå...det var gött att få jord under naglarna. Passade på att dela på en lökväxt som hade fått det trångt i krukan med sina barn. Tre nya plantor blev det och moderplantan riktigt suckade av glädje när hon slapp trängas. Nu ska jag gå och vattna alla mina blommor och sen ge mina små pojkplantor lite näring :)

1 kommentar:

Annika sa...

Härligt med resa! :D

Vi har också bokat... till i dec.. :) Teneriffa igen