lördag 9 januari 2010

Trött på kylan, trist jullov.

Tycker synd om barnen, tänk vilken fin vinter vi fick, hade varit perfekt att åka pulka, bob, skidor, skridskor osv. Men kylan satte stopp för alla våra planer på utevistelse. Man vill ju inte ladda för en heldag ute när man vet att en halvtimme- timme är max vad man klarar av. Vi hade tänkt åka fyrhjuling, grilla korv och åka tex pulka. Även ett besök i Åsbobacken med killkusinerna hade varit kul. Men hua, kallt! Visst, vi har varit ute, men inte på det sättet.
Våran passat har inte heller gillat kylan, svårstartad som sjutton, motorvärmaren fungerar inte.
Igår åkte Peder till en "gör det själv" hall och tvättade vår lortiga bil, bytte några stift och satte i ny motorvärmare. En annan modell än den vi hade, den här skulle visst passa bättre till bilen. Sen drog han på hockey och jag myste framför Lets dance med mögelost och kex. Peder har grejat med bilen idag med,kollat att allt verkar funka, jag hoppas verkligen det, vill inte krångla på morgonen när vi ska iväg till jobb, skola och dagis. P åker på kurs till Karlstad så allt måste flyta på här hemma. Vi har kört in ved och kollat i avloppsbrunnen så det inte har frysit till och orsakar stopp.
Amadeus har haft E här idag, mycket uppskattat med en lekkompis, för både A och J. Vi börjar liksom nöta på varandra liiite :)

4 kommentarer:

Susanne sa...

vintern är inte slut än på länge :-) vi hinner åka mycket pulka, skidor och skridskor hoppas jag
kram

Bror din sa...

Det är en kall vinter vi har söstra mi

linnea-maria sa...

Ja jag hoppas också på lite varmare vinterdagar. /linnea-maria

Annika sa...

Ja.. fy för denna kyla..*brrrr*

Helt oki att du länkar till min blogg.. :D

*kram*