torsdag 21 januari 2010

Trasig väg.

Gud vad tråkigt jag har just nu. För sjuk för att orka göra något större projekt men jag känner mig lite bättre idag iallafall. Jag har en bok på gång men jag orkar inte läsa några längre stunder. Peder är på jobbet och barnen vill ingenting, jo, spela och jag har sagt nej. Dom var inte så trevliga vid läggdags igår så idag är det spelförbud. Vi ska väl äta tacorester om en stund...spännande. Hmm...jo...jag ringde till vägverket idag och anmälde att vägen är sönder. Det måste vara plogen som har gjort det. Långa sträckor på båda sidor om vägen har trasats sönder. Det är glipor som är nästan 5 cm på sina ställen och ca 1dm djupa. Undrar hur långt det är så? Fram till Lumsheden eller bara precis här? Jag fick lämna namn och telefonnummer ifall dom ville ha mera uppgifter. Gud va duktig jag är..en riktig mönstermedborgare ;)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Bra att klaga juh.. Så de vet att de ska fixa vägen.

Ni riskerar ju att köra sönder bilarna annars.. + att det blir svårare att köra juh..

linnea-maria sa...

Åh krya på dig. Jag ska nog börja prenumerera på AoT igen jag. Jag tycker den har blivit mycket bättre nu när Lotta Voltaire och Lena Israelsson är med. Grönsaksnörd som jag är :).
Vet du Annica vi får gå på frönorpar jakt. Jag har en plan när det gäller växterna i mitt gamla hem också, så hoppas jag att jag ska få lite att dela med mig av. Jag kommer förmodligen att göra mig av med lite buskar och växter härifrån också som du kan titta på i sommar om du vill ha. Kram /linnea-maria