tisdag 24 juli 2012

Kristina.


Dagarna går...och idag är det min namnsdag, Kristina, så vi firade med lite fika. Eller....det gjorde vi inte alls, jag hade redan köpt fika och så kom jag på senare att det var namnsdag. Vi brukar inte fira namnsdagar... gör ni det? Jag började min dag med att åka till en närbelägen loppis och köpa en låda, ta nya leverprover på  vårdcentralen och handla. Senare upptäckte jag att jag glömt gräddfilen så då tog jag fyrhjulingen upp och köpte det. Annars så försöker jag omorganisera/ rensa/ slänga i vindsförrådet/skrubben uppe. Kom av mig och behöver hjälp av P för att komma vidare. Allt står nu framdraget i hallen uppe.
Plötsligt blev himlen blå!! En stund i alla fall....

Vinbären är mogna...någon som vill plocka?

Loppislådan.

Annars så gör vi inget speciellt, P har ju sagt att han bara vill vara hemma i år. Ev en utflykt på gång i morgon, beror lite på vädret. Hmm...ja, vi fiskade och grillade korv på Gruvbacken en dag med ett "lånebarn" och min pappa. Sen kom pappa hit och åt med oss. Mera då...jo, min moster och kusin kom och sa hej, lite snabbt bara. Det var roligt, överraskande, och alldeles för kort stund.
Lite trött...försöka komma i säng i tid i kväll.

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Nu har jag suttit vid datorn hela dagen och vilat min ömma kropp. Jag har upptäckt att foppatofflor är bra för den som har ont i höfter o rygg (stötdämpning). Det gröna på cupcaken är grönt cocktailbär :P. Imorgon är det slut på vilan, då har jag lovat oskar att måla hans fönster.