onsdag 4 juli 2012

Svinkoppor?


Sommaren kommer liksom inte igång.... det blir någon dag med lite sol men inget bikini- väder direkt. Lika bra...jag är så tjock att folk kommer att tro att det har strandat en val. Eller i alla fall att jag är gravid... ja ja....orka liksom. 
Vi har massor att göra på jobbet just nu och jobbar över en stund på em. Jag gjorde ett sånt pass idag och det gick bra. Men nu måste jag tyvärr svika....J har förmodligen svinkoppor. :( Han har haft något på armen som jag har trott varit ett bett som han kliat på. Men nu vätskar det sig och det ser ut att bli något mera strax ovanför. Så nu får vi tvätta med tvål och lösa upp skorpan så det torkar och förvinner. Snabbt hoppas jag! Har slängt handdukar och sängkläder i tvätten för det sprids visst vid direktkontakt och via textilier. ( visst sjutton, jag har tvätt att hänga ) Om det inte hjälper så kan man få hjälp på VC men inte i första hand, dom är väl rädda för resistenta bakterier och vill att det ska läka ut av sig självt. Tråkigt är det och jag tjuvstartar semestern med vård av barn.


P rakade ner Hanna så nu är det bara att torka av henne med ett sämskskinn när hon blir blöt :)
 Som rosa bakelser är pionens blommor. Första gången den blommar hos mig. Vet inte om det är den jag fick från min morbror med fru. Får nog åka förbi och jämföra :)


3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Det är sån pion jag har också. De börjar blomma nu, vilket jag tycker är lite väl sent, eller hur? Skitväder, men det blir nog fint när vi får semester på riktigt ;)

Annica sa...

Skitväder var ordet!

Vida sa...

Vilka fina bilder. Hoppas att svinkopporna försvinner snabbt och att du får den härligaste av semestrar..

Kramar